STYRETAVLER

Mere end 20 års erfaring

Opmatic har i mere end 20 år bygget tavler efter kundens krav og komponentvalg – altid efter gældende normer og standarder.

Vi bygger tavler i de velkendte typetestede modulsystemer, i henhold til dansk og international norm og standard. Vi bygger desuden fordelingstavler til specielle kortslutningsniveauer og forskellige formklasser.

Vi leverer styretavle-anlæg og systemer til alle niveauer, og fokuserer hver gang på at forenkle selv den mest komplicerede løsning.

Brugervenlighed og fremtidssikring er væsentlige elementer i vores arbejde. Udviklingen af styretavler sker i tæt samarbejde med dig som kunde og på baggrund af en indgående viden omkring dit arbejde.

Opmatic bygger fordelingstavler til store og små industrivirksomheder. Gennem et tæt samarbejde med lokale elinstallatører leverer vi herudover fordelingstavler til alle former for boliger og store domiciler. 

Vi tager os grundigt af hele processen

AFDÆKNING AF BEHOV

Vi sætter os grundigt ind i dit projekt, og afdækker sammen dine behov.

SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi bygger styretavlen efter dine specifikke behov, med nøje udvalgte komponenter.

OPFYLDELSE AF ALLE KRAV

Vi sørger for at styretavlen lever op til alle standarder og gældende krav.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ved at ringe eller maile til:

Opmatic ApS
Uglevej 5
7700 Thisted

Fælledvej 17
7600 Struer

Klintevej 3
8653 Them

+45 41 10 22 31
info@opmatic.dk

11 + 6 =

Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Maskinstyringer

Opmatic har en stor produktion af relæ- og PLC/PC- baserede styringer. Vi er underleverandør af kundedesignede maskinstyringer til adskillige maskinfabrikker. Der kan blandt andet nævnes transport- og stableanlæg, lagerstyringer, pallestablere, løfteborde, bukkemaskiner, klippemaskiner, boremaskiner, valser, drejebænke, fræser og større maskiner til specialproduktion. Hver enkelt styring er nøje testet, inden den forlader Opmatic, og leveres med komplet dokumentation i det sprog, kunden ønsker. Alle styringer er udført i henhold til maskindirektivet, CE- og EMC direktivet, eventuelt i UL godkendt udførelse alt efter kundens ønske.

 

Procesovervågning

Opmatic fremstiller overvågnings- og mimictavler til procesovervågning; enten opbygget som mosaiktavler i fabrikat Subklew eller som modulopbyggede Cubic tavler.

Mosaikanlæggene fremstilles på licens fra det tyske firma Subklew. Licensfremstillingen betyder, at mosaikanlæg fra Opmatic lever op til Subklew’s strenge krav til kvalitet, og med Subklew mosaiksystem opnås en individuel visualisering af ethvert funktions- eller procesanlæg.

Mimicbilledet fremstilles i høj kvalitet med en præcision i gravering og farvelægning, som sammen med den modulopbyggede elektriske udrustning giver en total fleksibel løsning på mimicpaneler.

Kontakt os

Andreas Hedegaard
ahe@opmatic.dk
+45 71 96 15 31

Oplysninger

Opmatic ApS
Uglevej 5
7700 Thisted

+45 41 10 22 31
info@opmatic.dk

Opmatic ApS | 2019 © Vizuall.dk