STYRETAVLER

Mere end 20 års erfaring

Opmatic har i mere end 20 år bygget tavler efter kundens krav og komponentvalg – altid efter gældende normer og standarder.

Se videoen og lær mere om hvad vi kan tilbyde

Vi bygger tavler i de velkendte typetestede modulsystemer, i henhold til dansk og international norm og standard. Vi bygger desuden fordelingstavler til specielle kortslutningsniveauer og forskellige formklasser.

Vi leverer styretavle-anlæg og systemer til alle niveauer, og fokuserer hver gang på at forenkle selv den mest komplicerede løsning.

Brugervenlighed og fremtidssikring er væsentlige elementer i vores arbejde. Udviklingen af styretavler sker i tæt samarbejde med dig som kunde og på baggrund af en indgående viden omkring dit arbejde.

Opmatic bygger fordelingstavler til store og små industrivirksomheder. Gennem et tæt samarbejde med lokale elinstallatører leverer vi herudover fordelingstavler til alle former for boliger og store domiciler.

Vi tager os grundigt af hele processen

AFDÆKNING AF BEHOV

Vi sætter os grundigt ind i dit projekt, og afdækker sammen dine behov.

SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi bygger styretavlen efter dine specifikke behov, med nøje udvalgte komponenter.

OPFYLDELSE AF ALLE KRAV

Vi sørger for at styretavlen lever op til alle standarder og gældende krav.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ved at ringe eller maile til: Opmatic ApS Uglevej 5 7700 Thisted Fælledvej 17 7600 Struer Klintevej 3 8653 Them +45 41 10 22 31 [email protected]

14 + 5 =

Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Maskinstyringer

Opmatic har en stor produktion af relæ- og PLC/PC- baserede styringer. Vi er underleverandør af kundedesignede maskinstyringer til adskillige maskinfabrikker. Der kan blandt andet nævnes transport- og stableanlæg, lagerstyringer, pallestablere, løfteborde, bukkemaskiner, klippemaskiner, boremaskiner, valser, drejebænke, fræser og større maskiner til specialproduktion. Hver enkelt styring er nøje testet, inden den forlader Opmatic, og leveres med komplet dokumentation i det sprog, kunden ønsker. Alle styringer er udført i henhold til maskindirektivet, CE- og EMC direktivet, eventuelt i UL godkendt udførelse alt efter kundens ønske.

 

Procesovervågning

Opmatic fremstiller overvågnings- og mimictavler til procesovervågning; enten opbygget som mosaiktavler i fabrikat Subklew eller som modulopbyggede Cubic tavler.

Mosaikanlæggene fremstilles på licens fra det tyske firma Subklew. Licensfremstillingen betyder, at mosaikanlæg fra Opmatic lever op til Subklew’s strenge krav til kvalitet, og med Subklew mosaiksystem opnås en individuel visualisering af ethvert funktions- eller procesanlæg.

Mimicbilledet fremstilles i høj kvalitet med en præcision i gravering og farvelægning, som sammen med den modulopbyggede elektriske udrustning giver en total fleksibel løsning på mimicpaneler.

Styretavler til netop dit projekt

Vi har erfaring med at bygge tavler til alverdens procesanlæg og produktionsmaskiner, og vi kan også producere den helt rigtige løsning til dig.

Din produktion er i høj grad afhængig af din eltavle, og opstår der fejl i den, kan det hurtigt blive en dyr affære. Samtidig kan det være enormt tidskrævende og komplekst for teknikere eller el installatører at fejlfinde på en styretavle, hvis ikke man har et indgående kendskab til den opbygning og komponenter. Det tager vi naturligvis alvorligt hos Opmatic, og derfor er det afgørende for os, at vi leverer de bedste løsninger.

Styretavlens opbygning, og de komponenter som bruges, er af stor betydning. Da tavlen spiller en central rolle i den pågældende proces, er det afgørende, at den er driftsikker og gennemgår en omfattende test inden den installeres.

For at sikre dig den bedste løsning gennemgår vi dine behov sammen, og på den baggrund kan vi både rådgive dig til hvordan du bedst tænker styringen ind i dit projekt, og samtidig får vi de bedste forudsætninger for at varetage den tekniske opbygning. Du behøver dermed ikke selv at bekymre dig om komponenter eller kredsløb, men kan i stedet koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

 

 

Tavler der sikrer dig en stabil og effektiv produktion

Hos Opmatic har vi et stort fokus på en fleksibel produktion. Vores erfarne tavlebyggere er i stand til at producere styretavler til alle slags projekter for forskellige brancher.

Igennem mange år har vi opbygget en ekspertise og et kendskab, som betyder at vi altid overholder gældende krav og standarder, ved robust konstruktion og en nøje sammensætning af de helt rigtige komponenter. Det er din garanti for en styretavle med en specifik og stabil funktionalitet som holder i mange år.

Det betyder også at vi er i stand til at producere eltavler i alle størrelser og til alle behov, og det er den fleksibilitet, som sikrer dig den bedste løsning.

 

 

Specialiserede tavlebyggere med stor erfaring

I produktionen hos Opmatic er vi et team af højt specialiserede elinstallatører og tekniske fagfolk, som sikrer dig en færdig styretavle i højeste kvalitet. Vi kan vores håndværk, og vi har et indgående kendskab til de mange komponenter, og hvilke der er idéelle til netop dit behov.

Med en styretavle fra Opmatic er du sikret en dansk produktion med fuld dokumentation, hvilket sikrer dig den bedst mulige løsning. I vores egen produktion gennemgår alle tavler omfattende tests – både for at sikre, at styretavlerne lever op til samtlige gældende standarder, men også for grundlæggende at sikre, at alle elektriske komponenter er de helt rigtige til dit behov. Vi arbejder på den måde med stor fleksibilitet for at sikre optimal beskyttelse og drift, og dermed levere de bedste styretavler hver gang.

 

 

Vi er din tekniske medspiller

Hos Opmatic engagerer vi os i alle de projekter, som vi er involverede i. Vi har ikke et almindeligt kunde-leverandør-forhold til vores kunder, for vi ved, at de bedste styretavler opbygges ud fra et tæt samarbejde, og et indgående kendskab til projektet.

Derfor engagerer vi os i alle projekter – store som små – og vi bygger omhyggeligt din styretavle af de komponenter, som er helt rigtige for dig. På den måde får du den helt rigtige styretavle, første gang.

 

 

Hurtig og kompetent service

Uanset om vi har samarbejdet før eller ej, så står vi altid til rådighed, til at yde kompetent rådgivning og service på din styretavle, og din automation generelt. Med vores store ekspertise kan vi tilbyde sparring om din nuværende løsning, en eventuel udvidelse af denne og forebyggende vedligehold.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Thomas Olesen

Afdelingsleder

+45 30 94 33 10
[email protected]

Anders Jensen Søe

Elteknisk Specialist

+45 30 94 33 01
[email protected]

Oplysninger

Opmatic ApS

Uglevej 5
7700 Thisted

Hårup Bygade 26
8600 Silkeborg

Fælledvej 17
7600 Struer

+45 41 10 22 31
[email protected]

Opmatic ApS | 2019 © Vizuall.dk