Om os

Opmatic er specialister inden for automation, industri og brandsikring, og tilbyder kompetente løsninger og idéer i alle størrelser. Vi bygger vores forretning på gensidig tillid og partnerskaber med vores kunder, og gør meget ud af at sikre den rette løsning til den rigtige pris.

Vores kunder er loyale. De fleste af dem, der kommer ind ad døren, går ikke ud igen, og vi bilder os ind, at det er fordi høj kvalitet, ordentlig behandling og gode relationer er det, vores kunder efterspørger.

Vi har hovedsæde i Thy, men løser opgaver i hele Danmark og i udlandet. Vi er som thyboer er flest. Pålidelige, fleksible og reelle, og derudover bryster vi os af en ærlig og fleksibel tilgang til opgaverne.

Opmatic blev i 2018 støttet af LAG Thy-Mors

Historie

 

2015

Sune Pihl etablerer Pihl El-teknik i Thisted. Forretningsområdet er leverancer af tekniske løsninger til industri og erhverv.
Firmaet får hurtigt ansatte, og flytter til Leopardvej 2.


2016

Arbejdsopgaverne spreder sig til hele landet, samt udlandet.
Firmaet bliver certificeret indenfor ABA.


2017

Andreas Hedegaard indtræder som partner og leder af automation.
Martin Kjølhede indtræder som partner og bestyrelsesformand.
Pihl El-teknik skifter navn og identitet til Opmatic. Dette er et led i at specialisere sig indenfor hovedkompetencerne: Automation, industri og brandsikring.
Opmatic har stor tilgang af automations- og industrikunder.

 

2018

Opmatic flytter i et nybygget domicil på Uglevej 5 i Thisted, hvilket skal sikre korrekte rammer for fremtidig vækst. Administration og sagsstyring bliver strømlinet.
Delmålet bliver fejret med en reception i september, hvor uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers indvier de nye lokaler.

Værdigrundlag

Mission

Det er vores mission at levere tekniske løsninger, som altid rummer kvalitet, fleksibilitet og tryghed for vores kunder. Vores medarbejdere skal have en høj faglighed og alsidighed – ligeledes skal rammerne være i top, således at vi altid kan agere professionelt i alle henseender.

Vision

Opmatic vil være et rent teknikhus, hvor alt omhandler de bedste løsninger indenfor automation, industri og sikring. Vi vil være anerkendt for at have de mest kompetente medarbejdere indenfor hvert sit felt, og altid finde den løsning, som er den bedste for kunden. Opmatic vil være nytænkende, innovative og omstillingsparate i en branche, som konstant er i udvikling. Vi vil være kundernes fortrukne teknikpartner i ind-og udland.

Job hos Opmatic

Du bliver en del af en faglig stærk arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at videreudvikle dig inden for det, du brænder for.

Hos Opmatic får du en masse nye kolleger på tværs af vores afdelinger. Vi har afdelinger i hhv. Thisted, Struer og Silkeborg. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pension, sundhedssikring og andre goder.

Ledige stillinger

Her kan du se alle vores aktuelle ledige stillinger.
Klik på de enkelte stillinger for at se jobopslaget.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os her eller ring på +45 41 10 22 31

9 + 13 =

Oplysninger

Opmatic ApS

Uglevej 5
7700 Thisted

Hårup Bygade 26
8600 Silkeborg

Fælledvej 17
7600 Struer

+45 41 10 22 31
[email protected]

Opmatic ApS | 2019 © Vizuall.dk